У Львові три дні показуватимуть чеське кіно. Розклад

2679 0
Три дні у Львові триватиме Фестиваль чеського кіно. У програмі – три дні показів, організованих Генеральним консульством Чеської республіки у Львові та Кіноклубом Олега Яськіва.
Фото організаторів

Фото організаторів

14 жовтня, у вівторок, покажуть «Затишні нірки» (режисер Ян Гржебейк, 1999 рік). Це – культове кіно для чехів кількох поколінь. Завдяки витриманому балансу між драмою та комедією цей вінтажний фільм став обов’язковим для передріздвяного перегляду для чеської родини, у якій пам’ятають комуністичний режим та національну революцію, пише Prostir-kino.

15 жовтня, у середу – «Залишені» (режисер Вацлав Гавел, 2011 рік).

«Залишені» – авторська робота (як режисера та автора сценарію) відомого драматурга та президента незалежної Чехії Вацлава Гавела досліджує природу влади та трансформацію долі політика у сучасному світі.

16 жовтня, у четвер – «Добрий водій Сметана» (режисери Віт Клусак і Філіп Ремунда, 2012 рік).

Вважається одним з кращих документальних фільмів Чехії.

Покази відбуватимуться о 18:30 у кав'ярні «Штука» (вулиця Котлярська, 8).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!