У Львові цього тижня дощитиме

2937 0
Температура повітря впаде.
Фото: ZIK

Фото: ZIK

У Львові цього тижня падатиме дощ, а небо затягуватиметься хмарами. Такий прогноз показує Sinoptik.ua.

Сьогодні, 11 травня, у Львові погода буде похмурою із проясненнями. Однак опадів не буде. Температура удень триматиметься до +25 градусів.

Читайте також: Учені дослідили найбільш сприятливу для поширення коронавірусу погоду

У вівторок, 12 травня, у місті протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура впаде до +5.

13 травня, у середу, небо вранці буде ясним, але затягнеться хмарами у середині дня. Дощу не буде. Вночі температура впаде до +1, а вдень підвищиться до +16.

У четвер, 14 травня, весь день у Львові буде хмарним. Протягом усього дня очікується сильний дощ. Вдень термометри покажуть +11.

Дощитиме також у п’ятницю, 15 травня. У Львові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Синоптики прогнозують максимум +11 тепла.

У суботу, 16 травня, ясно буде лише зранку. Уночі йтиме сильний дощ. Температура триматиметься +10.

17 травня, у неділю, у Львові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощу не буде. Температурний максимум сягатиме +15 тепла.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!