У Львові у глибоких ямах на тротуарі на вул. Стрийській плавають качки

3828 0
У Франківській районній адміністрації обіцяють до травня «підсипати» ями.
Фото: Із допису Elena Kessler у Фейсбук

Фото: Із допису Elena Kessler у Фейсбук

Львів’янка оприлюднила у мережі фото знищеного тротуару на вулиці Стрийській. Глибокі ями – залиті водою, у ній плавають качки. Фото тротуару на вулиці Стрийській, 148,148а, жінка опублікувала на Фейсбук сторінці «Гарячої лінії міста».

Під її дописом за декілька годин зібралось до півсотні коментарів. Відповіла також і «Гаряча лінія». У своєму повідомленні вони зазначили, що ремонтувати тротуар цього року не планують, втім до травня «ями буде підсипано».

«Як повідомили у Франківській районній адміністрації, проводити роботи з благоустрою прибудинкової території недоцільно до розв'язання питання каналізування буд.148, 148а на вул. Стрийський. Там відсутня дощова каналізація, потрібно будувати колектор. У РА зазначають, що на сьогодні районною адміністрацією розроблено проект на виконання вказаних робіт та скеровано в Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР. Проте, оскільки проект є дорого вартісним, у 2021 році немає можливості його реалізовувати. Водночас у РА зазначають, що ями буде підсипано за сприятливих погодних умов до 02.05.2021р», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що цього року у бюджеті розвитку Львова передбачили понад 30 мільйонів гривень на кожну райадміністрацію міста. За ці кошти вони фінансуватимуть ремонти міжквартальних доріг а також будинків, майданчиків, та іншого.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!