У Львові у вуличному ресторані годуватимуть супом із 1932 року

2489 1
Таким чином вшанують пам’ять жертв Голодомору.
Фото: Українська академія лідерства

Фото: Українська академія лідерства

У суботу, 23 листопада, у Львові на площі Ринок працюватиме вуличний ресторан «Непораховані з 1932». Тут студенти Української академії лідерства годуватимуть львів’ян тим, що були змушені їсти українці під час Голодомору 1932-33 років. Про це повідомляють організатори.

Читайте також: Чому нас навчила галицька сторона української історії

«Вшанування пам’яті загиблих пройде у незвичному для міста форматі, щоб відтворити атмосферу 1932-1933 років та нагадати львів’янам про ті страшні події, які називають геноцидом української нації», – ідеться в повідомленні.

Акція триватиме на площі Ринок з 15:00 до 16:00 у суботу, 23 листопада.

За даними Інституту національної пам’яті від штучного голоду померли від 4, 5 до 7 млн людей. Радянська влада знищувала документи та докази своїх злочинів, тому точну кількість жертв порахувати неможливо.


Читайте також:
21 Листопада, 2019 16:44
666 ... а м'яско ,чєловєчінку, для отого їдла принесуть , певне , студенти медики ... в інституті препаратів для любої страви вистачає ... можна включити в меню отого"ресторану" (вуличного ) хоч пиріжки з лівером , хоч мізки жарені в тісті , хоч що хоч ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!