У Львові упродовж чотирьох місяців курсуватиме додатковий трамвай

3318 0
Минулого тижня у Львові розпочали ремонт чотирьох вулиць, що спричинило зміни у русі громадського транспорту. Також у зв’язку із цим запровадили тимчасовий трамвайний маршрут. Tvoemisto.tv довідалося його детальний марштут.
Фото: lvivzaet.in.ua

Фото: lvivzaet.in.ua

Як зазначав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, на час ремонтних робіт на вул. вул.Котляревського – Нечуя-Левицького та на вул.Богданівській внесено зміни у рух громадського транспорту. Зокрема трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на цей період запускають додатковий трамвайний маршрут №6а. Очікується, що він курсуватиме до завершення ремонтних робіт (до жовтня-листопада цього року).

Відтак трамва №6а курсуватиме за наступним маршрутом:

вул. Липинського – фабрика «Світанок» – трамвайне депо – вул. Промислова – вул. Остряниці – Підзамче – вул. Гайдамацька – палац Хоткевича – площа Старий Ринок – вул. Театральна – ТЦ «Магнус» – церква Анни – правничий коледж.

Нагадаємо, що трамвайний маршрут №1 курсуватиме по вул.С.Бандери – Дорошенка – Підвальній – І.Франка – Вітовського –  Сахарова – Кн.Ольги і до Аквапарку.  На маршруті курсуватиме 5 трамваїв.

Читайте також: 7 вулиць та перехресть, які у Львові закриті на ремонт

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!