У Львові в межах реконструкції вулиці Бандери перекриють частину Городоцької

4967 0
Частину вулиці Городоцької на перетині із площею Кропивницького перекриють за місяць-два, у серпні-вересні.
Фото: Google.com/maps

Фото: Google.com/maps

У межах реконструкції вулиці Степана Бандери перекриють частину вулиці Городоцької. Там облаштовуватимуть трамвайну колію зі зміненим радіусом розвороту. Коли саме проводитимуть роботи, наразі не відомо, у ЛКП «Львівавтодор» повідомили, що наприкінці серпня чи у вересні.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, Фото

За його словами, роботи розпочнуть за місяць-два, коли закінчать ремонт на ділянках вулиці Степана Бандери – Антоновича та Степана Бандери – Героїв УПА.

«Згідно з проєктом реконструкції вулиці Степана Бандери передбачено влаштування повороту трамвайної колії на ліво на вулицю Городоцьку. Там відбуватиметься зміна радіусу повороту колії. Щодо термінів, то роботи розпочнуть за місяць-два, коли закінчать ремонт на ділянках вулиці Степана Бандери – Антоновича та Степана Бандери – Героїв УПА», – зазначив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. оновлено

Нагадаємо, у Львові від суботи, 10 липня, триває заміна всіх комунікацій на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА. Зараз тутх проводять демонтажні роботи та зрізку кількох дерев, які підлягають видаленню, відповідно до акту обстеження зелених насаджень. На їхньому місці мають висадити нові. Вартість реконструкції вулиці Степана Бандери становить 209 мільйонів гривень. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!