У Львові відбудеться акція протесту проти недбалості у пологових будинках

5796 0
Сьогодні, 17 жовтня, у Львові, біля приміщення Львівської обласної адміністрації відбудеться акція протесту.
фото: vgolos.com.ua (ілюстративне)

фото: vgolos.com.ua (ілюстративне)

Як повідомляють організатори, сьогодні небайдужі львів'яни вийдуть до будівлі Львівської облдержадміністрації вшанувати пам'ять дівчинки, яка минулого тижня померла у пологовому будинку так і не народившись. Акція також буде пікетом проти недбалості пологових будинках міста. Активні львів'яни вимагатимуть неупередженого розслідування смерті дівчинки, а також негайного наведення ладу у пологових міста.

Зазначена трагедія підняла масштабну хвилю обурення у соціальних мережах. Відтак, сьогодні львів’яни під ОДА запалюватимуть свічки.

Читайте також: В яких умовах у Львові народжують дітей. Фото

 Активісти мають чіткі вимоги до влади міста та області. Зокрема – неупереджене розслідування трагедії, відсторонення лікарки від виконання службових обов'язків, проведення перевірок у всіх пологових, термінове відновлення роботи найбільшого у Львові пологового - перинатального центру на вулиці Вашингтона.

Читайте також: Львів’янка поскаржилася на умови у пологовому. Що відповів лікар

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!