У Львові відбудеться благодійний велопробіг. Як долучитися

2297 0
Метою велопробігу є зібрати 220 тисяч гривень на оновлення блоку в дитячому відділенні.
Фото: Зоя Красовська

Фото: Зоя Красовська

У неділю, 3 червня, у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» з Арсеном Мірзояном. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Під час пробігу збиратимуть кошти для маленьких онкохворих львів’ян. Упродовж попередніх років вдалося зібрати гроші на 5 інфузоматів та 100 тисяч гривень на ремонт частини відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії в Західноукраїнському спеціалізованому медичному центрі. Цього року організатори планують зібрати 220 тисяч гривень на оновлення ще одного блоку в дитячому відділенні.

Читайте також: Львів долучився до Всеукраїнського велодня. Фото

Реєстрація на велопробіг стартує о 10:30, після чого відбудеться пригощання, розіграш призів та фотосесія з Арсеном Мірзояном. Забіг розпочнуть о 12:00 біля Оперного театру. Маршрут пролягатиме через історичний центр Львова.

Підтримати ініціативу велокоманди можна на Українській біржі благодійності, а придбати квиток — за посиланням. За детальною інформацією можна звертатися на Facebook-сторінку події або до організаторів.

Контактні особи:

  • Ярина Хомцій, тел. 050 4 301 281, керівниця офісу БФ «Запорука» у Львові
  • Ірина Сахно, тел. 504 104 484, менеджерка з комунікацій БФ «Запорука»
  • Тетяна Зякун, тел. 067 614−44−03, концерт- менеджерка Арсена Мірзояна
  • Володимир Лиховид, тел. 097 749−26−84, відповідальний за організацію спортивної події

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!