У Львові відбудеться вечір пам'яті Кузьми

3914 0
Сьогодні, 14 березня, на Ринку зброї «під Арсеналом» відбудеться безкоштовний концерт пам’яті вокаліста гурту «Скярбін» Андрія Кузьменка (Кузьми).

Вечір пам’яті співака ініціювали студенти Львівського національного університету імені Франка та гурт «BANDIT». Долучитись до дійства мають змогу усі бажаючі. Початок події о 22.00 за адресою вулиця Підвальна, 5. Вхід - вільний.

Детальніше за телефонами :+38 (067) 310-80-40 (ринок), +38 (067) 37-34-151 (клуб).

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого в ДТП на Дніпропетровщині. 4 лютого Львів прощався зі співаком у церкві Преображення Господнього. Родина, друзі та прихильники музиканта проводжали його в останню путь аж до ранку. Поховали Кузьму на цвинтарі в Брюховичах. Наприкінці лютого пісня «Дельфіни» гурту «Скрябін» очолила чарт найпопулярніших пісень серед радіослухачів України. Від того часу ця композиція вже кілька тижнів займає перше місце у рейтингу радіоцентру FDR


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!