У Львові відкриється зимовий парк, де вчитимуть кататися на лижах

14932 0
У Львові 19 грудня відкриється перший Зимовий парк, який діятиме до кінця зими. Активно та весело провести зиму на свіжому повітрі можна буде у Парку культури: покататися на санках, лижах, сноуборді, сноутюбах, пограти у сніжки, зліпити сніговика та поласувати смачненьким на ярмарку.

Окрім того, у Парку культури можна буде покататися на сноутюбах на спеціальній гірці та навчитися кататися на лижах, повідомили в адміністрації парку. На головній галявині при вході у парк для катання на сноубордах вже встановили рейли. Для відвідувачів парку діятиме прокат спорядження.

Протягом зими у парку діятиме ярмарок, на якому можна буде поласувати смаколиками.

Читайте також: 10 місць, де можна покататися на лижах на Львівщині

Також на відвідувачів парку чекають конкурси, битви сніжками, майстер-класи, змагання, уроки англійської на свіжому повітрі та забави для дітей.

Відкриється Зимовий парк 19 грудня о 19:00 (біля арки, центральний вхід у парк). Працюватиме з 11 до 23 години


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!