У Львові відкрили галерею писанок просто неба. Фото

2695 0
У рамках святкування Великодня у Львові відбудеться VІ Фестиваль Писанок. На площі Музейній біля Домініканського собору 15 квітня просто неба відкрили Галерею мистецьких писанок, де буде презентовано близько 50 авторських писанок.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

«Фестиваль писанок - це своєрідний арт-проект, у рамках якого відомі митці, аматори, юні майстри, громадські діячі, молодіжні рухи створюють унікальні роботи у формі писанки, Кожна робота – це ідея, мрія та історія. Крім того, щороку у рамках Фестивалю писанок ми проводимо благодійну акцію «Добра справа», у рамках якої збираємо кошти, щоб допомогти тим, хто справді цього потребує», – зазначає організатор Фестивалю Андрій Сидор. Експозиція триватиме до 8 травня.

У рамках Фестивалю писанок також діятиме і Великодня арт-майстерня, у якій і діток, і дорослих навчатимуть, як розписувати писанки, розкажуть про значення символів та кольорів. Цікавими будуть і майстер-класи від Львівської свічкової Мануфактури зі створення свічок-писанок.

Фото та інформація із Facebook-сторінки Evgeny  Kraws


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!