У Львові відкрили квест-кімнату. Як це працює?

11457 3
У Львові запрацювала квест-кімната «Підпільна лабораторія». Нова популярна гра серед інтелектуальної молоді полягає в тому, щоб командою вирішити спільні завдання та вибратись з кімнати. Ми дізнались, як це працює та кому цікаво буде взяти участь у квесті.

З чого все почалось? У 2004 році японський розробник Тошіміцу Такагі створив комп'ютерну гру Crimson Room, герой якої повинен був вибратися із замкненої кімнати. Згодом жанр «Вихід з кімнати» перебрався в реальність. Сьогодні ця грає стала доволі популярною закордоном, а також в Україні.

Що таке квест-кімната? За жанром команду 2-4 чоловік зачиняють в кімнаті. Це не страшно, адже організатори, обіцяють випустити команду у випадку невдачі.

 Як це працює? Залежно від сценарію, команді потрібно розгадати декілька головоломок, відкрити замки, знайти потаємні схови, відчути себе детективом, маніяком або просто героєм. Для цього насамперед потрібно мислити логічно, бути уважним та працювати в команді. На всю гру у команди є 60 хв.

Нещодавно у Львові на ТВК «Південний» відкрили чергову квест- кімнату «Підпільна лабораторія». Кімнату відкрила київська компанія “ExitGame”, яка проводить квести у столиці України.

У “ExitGame” гравці мають можливість перенестися у часі та відчути себе жителем радянського Львова 1982 року. Радянська комуналка, в якій жив молодий вчений, оснащена різноманітними загадками, головоломками та сховами, після відкриття яких, гравець опиняється і прихованій лабораторії, де юний хімік проводив свої досліди.

«Підпільна лабораторія» - далеко не остання кімната від ExitGame у Львові. Вже зовсім скоро на відкриття очікують наступні квести «Психіатричне відділення», «Пограбування банку» та інші.

Такого типу ігри найкраще підходять для святкування день народжень та корпоративів.

Як взяти участь? Забронювати гру можна на сайті або за телефоном 093 073 38 22

®


Читайте також:
12 Лютого, 2018 13:15
Сергiй Дуже класно читати статтю через 2 роки, як фанату квестiв особливо круто, що ця сфера все більше розвивається і дуже швидко. У нас однією із перших була кімната із мережі x-escape.com ,де зараз більше 25 по різним містам. а пройшло всього нічого часу.
Розвивайтесь, ви приносите людям радість! :)
5 Березня, 2015 13:45
Володя Дуже крутий та якісний квест! Раджу усім - як дітям, так і дорослим - не пожалкуєте!
5 Березня, 2015 01:56
Ілона Була в них. Крута цікава кімната. Окрім того вирізняються споміж інших квест кімнат у місті адже мають хорошу зону очікування. Настільні ігри, кава, тістечка і загадки на стінах. Рекомендую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!