У Львові відкрився ресторан, де можна ловити рибу на вечерю

29867 0
Сьогодні, 13 листопада, у Львові на вул. Стрийській, 352 відкрили ресторан галицької кухні на 400 відвідувачів. Його назва "Голодний Микола".
Фото з Fb ресторану

Фото з Fb ресторану

«Ми його називаємо садибою сільського вчителя. Стилістика така, що немовби село, але це – сільська інтелігенція. Їжа буде відповідна. Зараз працюємо над інтер’єром, встановлюємо обладнання. Тут буде хліб випікатися, можна буде рибку зловити і собі засмажити. А поряд – наша регіональна пивоварня «Кумпель», яка постачатиме пиво у ресторан», – розповів tvoemisto.tv львівський ресторатор, засновник закладу Марк Зархін.

«Голодний Микола» вміщатиме близько 400 відвідувачів, матиме бенкетний зал і тераси.

«Для нас кожен Миколай – святий», – кажуть засновники «Голодного Миколи». Для людей з іменем Микола тут буде ціла низка атракцій: окремі стільці, компліменти від кухаря, музей Микол, а також різноманітні акції з коштовними призами. У крамниці ж, яка діє при ресторані – спеціальні сувеніри. Портрет кожного Миколи, який відвідав ресторан, за його бажанням, може стати експонатом Музею Микол».

Фото з Фб Андрія Худо

Одна з головних «родзинок» ресторану – подвійне озеро, одна частина якого знаходиться надворі, а інша – просто в приміщенні. В озері плаває жива форель, яку кожен гість може сам зловити за допомогою вудочки, і її відразу ж йому приготують кухарі. Якщо ж ви не хочете ловити рибу, її витягнуть вам сачком. Варіантів приготування свіженької рибки – чимало. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!