У Львові відкрили першу Комунальну Ветеринарну Клініку

4014 0
Перша Комунальна Ветеринарна Клініка працюватиме на базі ЛКП «Лев» і надаватиме послуги як домашнім, так і безпритульним тваринам.
фото: alfa-img.com

фото: alfa-img.com

У Клініці тваринам надаватимуть усі хірургічні та терапевтичні послуги для тварин,  – інформують в КП «Лев». Послуги клініки коштують майже значно дешевше, аніж у приватних ветеринарів. Крім того, усі гроші, які заробить клініка, підуть на забезпечення роботи ЛКП «Лев»

«Друзі, з радістю повідомляємо, що ми повністю завершили облаштування клініки ЛКП «Лев». Тепер сміливо можемо сказати, що це одна з найкращих, найчистіших, найбезпечніших та найдешевших ветеринарних клінік у Львові! А ще тут працює прекрасна команда фахівців», – йдеться у дописі на Facebook-сторінці ЛКП «Лев».

Найближчим часом ми розмістимо білборди про Першу Комунальну Ветеринарну Клініку на вулицях нашого міста. Будемо також вдячні Вам за поширення цієї інформації, адже усі зароблені клінікою кошти підуть на потреби безпритульних собак!

Клініка знаходиться за адресою: Львів, вул. Промислова, 56.

Деталі за телефоном: 068 535 4545.

Читайте також: 50 змій, аксолотль та фретки. Хто живе у квартирах львів'ян?

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!