У Львові відкрили розумний екскурсійний маршрут

3899 0
До всесвітнього дня туризму у Львові відкрили спеціальний маршрут, який розповідатиме історію визначних місць через QR-код та показуватиме дорогу до наступної локації стрілками-вказівниками.
фото: Тарас Базюк

фото: Тарас Базюк

У Львові встановили 15 інформаційних таблиць з QR-кодами, за допомогою яких турист зможе отримати необхідну інформацію про локації міста різними мовами. Також для зручності розмістили 40 стрілок-вказівників.

Вони розташовані на площах Ринок і Катедральній, а також по вулицях Словацького, Коперника, Театральній, Музейній, Краківській, Підвальній та на проспекті Свободи. Маршрут складено за книгою Ілька Лемка «Львів понад усе».

Читайте також: Обираю Львів: найбільш популярні туристичні маршрути

Інформаційні таблички мають формат А4, і, окрім QR-коду, на них розмістили символ інноваційного туристичного маршруту у вигляді лева та номер локації.

Зчитавши за допомогою смартфона код, турист отримає інформацію про маршрут українською, польською, англійською, німецькою, російською та китайською мовами. Маршрут розпочинається біля пам'ятника Нептуну на площі Ринок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!