У Львові відкрили секцію із баскетбола для людей на візках

2259 0
У Львові почала роботу перша секція із баскетбола для людей з інвалідністю. До занять запрошують людей із проблемами опорно-рухового апарату, які хочуть двічі на тиждень займатися спортом.
фото: lookrus.com

фото: lookrus.com

Перше заняття секції з баскетбола на візках «UNION BASKET LVIV» відбулося 23 квітня. Надалі їх планують проводити двічі на тиждень. Зараз в унікальній команді зібралося 5 ентузіастів. 

Як розповів Tvoemisto.tv тренер секції Пітин Мар’ян, долучитися до занять можуть усі охочі люди із проблемами опорно-рухового апарату. «Головно вимога до учасників команди – щоб повноцінно функціонували руки. Зараз ми із спортивним директором секції Нікуліним Антоном працюємо над тим, щоб забезпечити безпроблемне добирання наших спортсменів до місця тренувань плануємо до цього залучати волонтерів. Нині доєднатися до занять у секції мають змогу усі охочі», – каже Пітин Мар’ян

Заняття відбуваються при клубі спортивного карате «Юніон», що знаходиться на вулиці Генерала Грекова, 1.

Участь у роботі секції –  безкоштовна.

Із усіма питаннями щодо занять можна звертатися за телефонами: 0968798858 (Пітин Мар’ян), 067 675 13 33.

Читайте також: ДЦП успіху і щастю не перепона. Історія львівського перекладача

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!