У Львові відкрили ще одну амбулаторію сімейної медицини

4081 0
Для мешканців Личаківського району відкрили якісну сучасну амбулаторію сімейної медицини на вул. Тракт Глинянський, 154.
Фото: vz.kiev.ua

Фото: vz.kiev.ua

Відтак, 6329 осіб (з них 1301 – дитячого населення) Личаківського району зможуть отримати допомогу медиків неподалік дому, адже раніше їм доводилося їхати на вул. Медової Печери.  

За ініціативи управління охорони здоров'я Львівської міської ради та адміністрації 6-ї міської поліклініки Львова, на вул. Тракт Глинянський, 154 облаштували амбулаторію  сімейного лікаря, повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

В амбулаторії сімейного лікаря кабінети розміщені на першому поверсі двоповерхової будівлі, є реєстратура, хол, кабінет завідувача відділення, два кабінети лікарів загальної практики сімейної медицини, процедурний кабінет, кабінет щеплень та кабінет для персоналу.

У першому півріччі наступного року у місті планують відкрити ще дві амбулаторії сімейної медицини – на вул. Лінкольна, 53 і Любінській, 94.

Загалом, у закладах охорони здоров’я Львова відкрито 444 дільниці сімейної медицини та 11 амбулаторій сімейної медицини.

В амбулаторії працює 14 осіб (завідувач, 4 сімейні лікарі, 6 медсестер, 2 реєстратори, 1 санітарка).

Зараз амбулаторія працює за зимовим графіком: понеділок-субота з 08:00 до 18:00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!