У Львові відкрили спортивне містечко: скелелазіння, мотузкова переправа, каякінг

5792 1
У Львові на Погулянці стартував проект «Через скелі до води», організатором якого виступає Туристсько-спортивний клуб «Манівці». Для учасників представлені траси для скелелазіння, велосипедів, каякінгу та мотузкова переправа.
Фото: facebook.com/manivci.org

Фото: facebook.com/manivci.org

Спортивне містечко функціонує щосуботи та неділі до 12 жовтня за адресою: м. Львів, вул. Вахнянина, 29 (територія Центру творчості дітей та юнацтва Галичини), інформує прес-служба Львівської міскради. 

Сто учасників, які покажуть найкращий результат у скелелазінні, будуть запрошені на безкоштовний 2-денний квест на катамаранах річкою Дністер.

Попередні заявки та деталі за тел. 097-183-31-54, 093-25-80-100 (автор проекту Павло Кротюк), у соціальних мережах та на сайті: www.manivci.org.

Містечко відкрили за кошти гранта Президента України для обдарованої молоді і спрямований на популяризацію спортивного туризму серед учнівської молоді, віком 10-14 років. «Ми раді, що саме наш проект був обраний серед сотень інших, адже він спрямований на розвиток одразу кількох видів спорту, що дає змогу залучати якомога більше діток. Минулих вихідних захід відвідало близько 100 дітей, і ми бачили їхні захоплені погляди та вдячні погляди батьків. А це основна наша мета», – розповів керівник ЛМГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці» Тарас Білошицький.


Читайте також:
19 Вересня, 2014 19:15
Скеля Безумовно спортивний туризм теба розвивати і особливо серед дітей.
Однак молодь, яка вже не діти, хоче займатись екстемальним туризмом та альпінізмом, підніматись на високі вершини Кавказу та Паміру...
Все це ім давав Львівський альпклуб "Скеля" який зараз був повністью розгромлений без належних на то підстав, без надання іншого приміщення та, що головне, абсолютно по варварські, з взломом всіх дверей, з знищенням майна, спорядження та, що саме головне, припіненням його реальної діяльності.
Це просто рейдерське захоплення . А кому, скоро стане видомо.
60 тисяч долларів приватних коштів вкладених в реконструкцію приміщення "Скелі" хтось хоче привласнити собі.
Скоро дізнаємось хто це.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!