У Львові відкрили вулицю Стуса: як змінився рух автобусів?

7691 0
Ремонт на вулиці Стуса завершили, рух транспорту відновили у нормальному режимі. Зокрема, автобуси 4а, 26 і 53 повернуться до попереднього маршруту.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

«Вулицю Стуса було закрито на ремонт через прорив каналізації. На сьогодні ремонт колектора закінчили, асфальт поклали й ділянку відкрили для руху транспорту», - повідомив у коментарі для Tvoemisto.tv Віктор Щир, начальник управління транспорту й зв’язку Львівської міської ради. Він зауважив, що вулиця в робочому стані й працюватиме в нормальному режимі, якщо не станеться форс-мажорів.

Оскільки вулицю Стуса відкрили ще минулої суботи, 12-го жовтня, автобуси № 4а, 53 і 26 відтепер курсують попереднім маршрутом – через вулицю Стуса, а не Угорську. Про це повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, цього тижня, 17-го листопада, запустять трамвай на Сихів. Планується, що на лінії курсуватиме 13 вагонів, 7 з них – придбані в цьому році у компанії «Електрон». Інтервал руху складатиме 4-5 хв.  Із Сихова до центру трамваєм можна буде дістатися за 25-30 хв. 10-го листопада, ЛКП «Львівелектротранс» провів тест-драйв маршруту. Ексклюзивне відео випробування трамвая на Сихів можна переглянути за посиланням.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!