У Львові відкривається кінотеатр просто неба

21271 0
У суботу, 16 травня, у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться кінопоказ просто неба. Цією подією розпочнеться сезон перегляду світових кіношедеврів на свіжому повітрі у Львові, адже подібні кінопокази відбуватимуться у парку щовихідних.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

Організатори кінопоказів запрошують усіх, хто має бажання абсолютно безкоштовно насолодитися шедеврами світової кіноіндустрії: «Друзі, запрошуємо Вас на безкоштовний перегляд фільмів просто неба. Всіх чекаємо на кіноперегляди на свіжому повітрі в приємній компанії. Напої, смакоти, та чудовий настрій гарантуємо».

Також організатори запрошують спільно обирати фільми для перегляду на сторінці у Facebook й інформують, що мають наміри щодо показу кращих концертів закордонних зірок.

Отож, усіх охочих запрошують брати зі собою коци та подушки і приходити на 27-ий показ фільмів під відкритим небом у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Початок о 20:30. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!