У Львові відкрили новий пластовий рік. Відео

2787 0
Цими вихідними Львівський осередок «Пласту» відзначає 107-му річницю першої пластової присяги і 30-річчя відновлення організації у Львові.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Сьогодні, 13 квітня, у Львові пластуни відкривають новий пластовий рік і відзначають День пластуна, приурочений до 107-ї річниці від складання першої пластової присяги. Також святкують 30-ту річницю відновлення організації у Львові, що зараз є найбільшим осередком пластунів у світі.

Читайте також: Пласт у Львові святкуватиме 30-річчя відновлення організації. Програма

Очікується, що у святкуванні Дня першої присяги 13 квітня візьмуть участь понад дві тисячі осіб. Традиційно пластуни зустрілись під час Літургії у церкві св. Ольги та Єлизавети, а потім вирушили лавою до площі перед Львівським університетом, де найменші пластуни склали свою першу присягу. Потому лава вирушить на Личаків.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник патрульної поліції Львівської області Мар'ян Шпитак, вулиці міста не перекриватимуть, проте можливе ситуативне обмеження руху під час руху колони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!