У Львові відкривають унікальний дитячий центр для батьків та малюків

10612 0
Центр дитячого розвитку «Пташеня» планує запустити україномовну та англомовну групи для дітей у садочках, а також проводити спортивні заняття з батьками і їх дітьми. Крім того, тут батьки матимуть змогу працювати, доки за їх дітьми наглядатимуть вихователі.
фото: kidsonly.com.ua

фото: kidsonly.com.ua

Ідея заснування центру «Пташеня» належить двом львівським матусям Христині Шабат та Соломії Бойтович. Наразі у їх планах – відкрити два міні-садочки з різними мовами викладання, а також створити, свого роду, коворкінг, де батьки зможуть працювати, доки діти будуть займатися своїми справами у сусідній кімнаті.

«Ми робимо експериментальний формат центру, щоби краще зрозуміти, що потрібно батькам дітей, — каже Христина Шабат. — Ми хочемо зробити один міні-садок україномовний та ще один — повністю англомовний. У нас  є три великі кімнати і поки плануємо так: у двох будуть міні-садки, а ще в одній — кімната, де працюватимуть батьки, доки їхні діти будуть на заняттях».

Окрім занять з англійської мови для дітей «Пташеня» також пропонує такі заняття для батьків.

Крім того, у центрі планують займатися спортом.

«Ми хотіли б, аби до нас батьки приходили на спортивні заняття разом з дітьми. До прикладу, о восьмій ранку мами будуть займатися йогою, а діти у той час будуть бавитися поруч і не заважатимуть», — зазначає одна з засновниць центру.

Також, за словами Христини Шабат, до центру будуть запрошувати спеціалістів з манікюру, візажистів тощо.

«Так, мами зможуть доглядати за собою, поки дітками займатимуться вихователі», — упевнена засновниця «Пташеня».

Читайте також: Львів’ян запрошують на курс про виховання «Діти-квіти»

Наразі планується, що центр працюватиме з 8:30 до 22:00. При цьому, безпосередньо міні-садки працюватимуть до 13:00. Після цього часу батьки зможуть працювати у центрі, а з дітьми займатимуться вихователі. У майбутньому засновниці хочуть зробити у «Пташеня» групу подовженого дня.

Перебування дітей у такому центрі платне:

  • 1900 грн/міс за україномовну групу
  • 2400грн/міс — за англомовну.

Христина Шабат зазначає, що для того, аби привести дитину до «Пташеня», не потрібно приносити жодних довідок. Натомість батькам запропонують заповнити анкету, де вони мають вказати, які проблеми має їхня дитина, які особливості тощо.

З 3 жовтня центр починає працювати експериментально. Тиждень батьки можуть приводити сюди дітей безкоштовно, аби подивитися, чи підходить їм «Пташеня». Слідкувати за розкладом можна буде на Фейсбук-сторінці спільноти.

Повноцінну роботу він розпочне з 10 жовтня — після того, як керівники ознайомляться з усіма пропозиціями і зауваженнями батьків.

Дитячий центр розвитку знаходиться за адресою: вулиця Рилєєва, 9.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!