На правах реклами

На Кульпарківській відкрили унікальний інноваційний простір. Фоторепортаж про роботу Futura HUB

53209 1
Futura HUB – втілення концепції «Eat & work».
фото Futura HUB

фото Futura HUB

Нова креативна локація на Кульпарівській, 200а – це перший інноваційний простір у Львові такого формату. Він поєднує в собі одночасно сучасне мистецтво, емоційний релакс, конструктивні бізнес-рішення та гастрономічне задоволення.

«Ми очікуємо, що в цьому місці буде концентруватися суспільна думка і сучасні тренди. Все нове, що ми побачимо в нашому Львові у найближчі кілька років буде мати початок тут», – розповідає генеральний директор Futura HUB Костянтин Пустовалов.

Futura HUB – втілення концепції «Eat & work». Це локація для роботи, творчості та гастрономічного задоволення. Розташована тут Coworking Platforma збиратиме під одним дахом всіх, хто жити не може без креативу, постійного розвитку та самовдосконалення, стане осередком, що об’єднає креативну молодь міста і бізнес-кластер Львова.

«Зараз настав час креативних людей, які щось нове вигадують і реалізовують це в життя. І для них потрібне місце, щоб вони спілкувались. У першу чергу – це для молоді, для середнього класу молоді, яка вже чогось досягла і готова далі рухатись», – каже відомий львівський ресторатор Марк Зархін.

Креативні ідеї народжуються у правильних умовах, упевнені автори хабу Futura.

Кожен охочий міг зареєструватись на Futura Creative Talks. Це унікальна платформа для взаємодії та розвитку креативного життя львів’ян та гостей у форматі дискусій та майстер-класів.

Futura HUB, окрім вільного простору, об’єднав як вже улюблені, так і нові заклади для того, щоб можна було і попрацювати, і смачно поїсти.

Pizza Celentano – здавалося б, знайомий, але тепер оновлений заклад із традиційною їжею, винним бутіком та навіть міні-маркетом італійських продуктів. Щоби ви могли провести діловий обід без зайвих турбот, у ресторані є дитяча локація, яка просто захоплює.

Зустрітись на каву можна у SHOco – це сучасна пекарня-кондитерська, яка відповідає філософії всього хабу, а тому – чудово доповнює простір. Привітний персонал, смачні та оригінальні десерти, ну і, звичайно, така улюблена кава – все це для вас.

Перше веганське кафе Львова також розмістилось у цьому диво-місці. OM NOM NOM уже чекають на вас у гості та готові дивувати смакотою, красою, а головне – користю.

Craft&Kumpel – пиво власного виробництва, але з дотримання класичної рецептури для поціновувачів крафтового напою. Творці називають заклад «пивне ател’є», тому приходьте перевірти.

Щось незвичне, на чому і спеціалізується простір, це – ZWIN wine & robata: поєднання вина та страв, які до нього гармонують. Тут врахують ваш настрій, погоду за вікном та сучасні тренди виноробства. У цьому місці ви зрозумієте, що вино це не просто виноградний напій, а ціле мистецтво, яке варте уваги.


Читайте також:
19 Червня, 2019 19:23
666 ... і все це за ... скільки ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!