У Львові відкриють мотосезон. Де подивитися

2891 0
Цієї неділі, 29 квітня, у Львові відбудеться відкриття мотосезону 2018 за участі байкерів та поціновувачів моторуху.

Компанія Арія Моторс – офіційний дилер Honda та Автошкола водійської майстерності REGA спільно з Мотоклубами Huligan MFC, Biker Club LX та Lions MC Ukraine відкривають Мотосезон 2018 у Львові. Цього року, традиційно, відбудуться змагання з Джимхани, які стають початком нового Мотосезону.

Що таке Джимхана?

Мотоджимхана – це мистецтво віртуозного маневрування на мотоциклі серед штучних перепон. Воно доступне будь-якому мотоциклісту, адже тут цінується техніка та майстерність керування, а не потужність чи клас мотоциклу.

Цього року всіх присутніх чекає унікальна подія: участь у Джимхані будуть брати діти віком 4-10 років.

Хто вони?

ГО Мотоклуб Зазір'я, заснований ще у 2008 році. Тренери Андріан Шемечко та Зеновій Садовський проводять тренування з мотокросу дітям 3-12 років. Учні мотоклубу їздять на чемпіонати і кубки України та змагання інших рангів.

Програма святкування

11:00 – Збір на Арені Львів. 

12:00 – Старт мотоколони. Маршрут: Арена Львів; центр міста - Оперний театр; вул. Городоцька, 306 - Арія Моторс.

13:00 – Гучне святкування на території Арії Моторс – змагання з Мотоджимхани, апетитна байкерська кухня та дуже драйвова атмосфера (вул. Городоцька, 306. Арія Моторс). Онлайн-трансляцію святкування та прибуття мотоколони до Арії Моторс дивіться на сайті Tvoemisto.tv за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ або на Facebook-сторінці Твого міста. Початок трансляції орієнтовно о 13:00.

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: ‎‎0677502765 Валентин.

Партнерська публікація
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!