У Львові відкриють ресторан міжнародної мережі KFC

13760 0
Перший ресторан міжнародної мережі запрацює на проспекті Свободи, 19.
Фото: tomato.ua

Фото: tomato.ua

У Львові відкриють ресторан міжнародної фаст-фуд мережі KFC. Відповідні вакансії опублікували на сайті з пошуку роботи Work.ua.

Читайте також: У Львові відкриє офіс міжнародна компанія Ernst & Young

Ресторани мережі вже працюють у Києві, Харкові, Дніпрі, Павлограді та Сумах. Перший ресторан міжнародної мережі у Львові запрацює на проспекті Свободи, 19. 

Формат ресторану матиме оновлений дизайн та буде розрахований на 120 посадкових місць. У дизайні поєднають різні стилі: сучасний урбан і міський лофт.

Для прискорення процесу обслуговування в ресторані встановлять 6 кіосків самообслуговування: зону для приймання замовлень і окрему зону для видачі замовлень, згідно з концепцією fusion.

Читайте також: Для чого львівські посадовці літали в Китай і що звідти привезли

Стежити за новинами ресторану KFC можна на сторінці у Фейсбук, Інстаграм та на офіційному сайті.

Kentucky Fried Chicken (KFC) – міжнародний бренд ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізуються на стравах із курятини. Його у 1952 році заснував Гарланд Сандерс під вивіскою «Кентуцьке смажене курча». У 1991 році бренд скоротив назву до KFC. Легендарна курка KFC, виготовлена за рецептом полковника Сандерса, продається в більш ніж 21 000 ресторанів по всьому світу. Рецепт панірування з 11 трав і спецій є комерційною таємницею та відомий лише декільком співробітникам KFC.

У 2012 році компанія офіційно вийшла на український ринок. Нині мережа налічує 29 закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!