У Львові надбудують ТРЦ Forum Lviv і відкриють там ще два кінозали

6492 0
Торговий центр збільшиться на 5 тисяч метрів квадратних.
Фото: ДСНС Львівської області

Фото: ДСНС Львівської області

Над ТРЦ Forum Lviv добудують додаткові приміщення, там відкриють нові два зали «Планети кіно» та торгівельні площі. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив сьогодні, 13 листопада, виконком ЛМР.

Дозвіл на реконструкцію надали ПрАТ «Мульті Весте Україна З» за рахунок надбудови торгово-розважального центру «Форум Львів» на вул. Під Дубом, 7-Б.

Реконструкцію проведуть з вулиці Джерельної. Проєкт пройшов експертизу та погоджений на містобудівній раді, запевнили інвестори.

Читайте також: Доведеться звільняти працівників або закриватись. Як карантин вихідного дня відіб'ється на кінотеатрах

Член виконкому, секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило нагадав, що на містобудівній раді було зауваження стосовно збільшення транспортного навантаження на вулиці Під Дубом, Куліша.

«На містобудівній раді було зауваження. Навантаження на вулиці збільшиться, збільшиться кількість авто. З кількістю паркомісць все гаразд, але це центральна частина, там завжди корки», – зазначив він.

Тож у рішенні запропонували інвестору долучитися до вирішення транспортних проблем на цій ділянці. 

Надбудова передбачає додаткові 5 тисяч метрів квадратних площі. Там розмістять кінотеатр, додаткові торгівельні площі та відпочинкову зону.  

Нагадаємо, що Forum Lviv відкрили у Львові 25 вересня 2015 року. У ТРЦ працює кінотеатр Планета Кіно Cinetech+ і 4DX.

Вікторія Савіцька

Візуалізація ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!