Кінні карети знову зможуть курсувати Львовом

1663 0
Через три місяці їхню діяльність ще раз мають перевірити.
фото ігоря зінкевича

фото ігоря зінкевича

У Львові відновлюють діяльність кінних карет. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 12 листопада, на позаплановому засіданні комісія з туристичного. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

«До цього рішення додали шість пунктів. Це і пункт, який стосується безпеки, — встановлення камер на маршруті кінних екіпажів; пункт, який стосується інформаційної просвітницької кампанії; пункт щодо пропрацювання можливості та доцільності облаштування кишень в місцях посадки-висадки; перегляд протоколів реагування в разі, якщо стається щось за участю коня. Тобто, щоб відразу було інформування ветеринарної служби, швидкої допомоги, підрозділів МНС тощо», - каже він. 

Позицію міської ради скерували до правоохоронних органів. А через три місяці ще раз мають перевірити діяльність кінних карет у Львові.

Нагадаємо, що ввечері 2 листопада, троє іноземців запускали салют і сполохали коней. Коні вибігли на тротуар і налетіли на лавку, де сиділа 15-річна дівчина. Її з травмами госпіталізували до ОХМАТДИТу. Натомість кобилу усипили через несумісні з життям травми. Подію кваліфікували як ДТП з потерпілими. Справою наразі займаються слідчі. Також діяльність карет із кіньми у Львові тимчасово призупинили


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!