У Львові відновили підсвітку фасадів шести церков. Фото

2427 0
На ці роботи витратили приблизно 2 млн грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові планують підсвітити фасади 11 церков, а пам’ятник Королю Данилу Галицькому та телевежу. Наразі завершили ремонт підсвічування семи будівель, інформує пресслужба ЛМР.

Йдеться про ті споруди, які вже були підсвічені, але в яких перегоріли лампи чи проводка. На ці роботи витратили приблизно 2 млн грн.

Освітлення вже відновили освітлення фасаду кам’яниці Шольц-Вольфовичів на площі Ринок, вежі Корнякта на Підвальній, собору святого Юра УГКЦ, храму святого Михаїла, церкви святої Анни та Катедрального Собору Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ. Крім цього, підсвітили й пам’ятник королю Данилу Галицькому.

До кінця року підсвітка має з’явитись на фасадах храму Матері Божої Неустанної Помочі, храму Святого Миколая Чудотворця ПЦУ, церкви Вознесіння Господнього, храму Пресвятої Євхаристії (колишній Домініканський костел), храму Святого Андрія Первозванного УГКЦ та капітально відремонтувати систему художнього освітлення телевежі.

Фото ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!