У Львові відремонтують диспетчерську службу обласного центру швидкої допомоги на Орлика

1893 0
Завершити роботи мають до кінця 2019 року.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги, за адресою вул. Пилипа Орлика, 6, відремонтують оперативно-диспетчерську службу та підключать її до телекомунікаційної мережі. Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozzorro.

Переможцем аукціону стало ТОВ «Протекшн груп», яке запропонувало відремонтувати диспетчерську службу та підключити мережі за майже 12 млн гривень, при початковій вартості торгів — 13,4 млн гривень. Завершити роботи повинні до кінця 2019 року.

Читайте також: У Львові з’явилися 4 нові машини швидкої допомоги

У лікарні мають встановити шафи, плати, цифровий шлюз сервера, провести кабельні комунікації та пусконалагоджувальні роботи обладнання ОДС, встановити GPS-трекери. Із монтажних робіт передбачено встановлення мультиплексора, медіаконвертора, патч-панелі та іншого устаткування обладнання ОДС

Окрім ТОВ «Протекшн груп», у аукціоні взяли участь ще три компанії: ТОВ «Системний інноваційний сервіс» – Запоріжжя, ТОВ «Дніпрозв'язокбуд», ТзОВ «Науково-виробниче підприємство "Монтаж і впровадження телекомунікаційних систем "Монтекс"». Однак пропозиція переможця виявилась найдешевшою.

Раніше у інтерв’ю Tvoemisto.tv, керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Похмурський розповів, що нова ОДС прийматиме всі виклики з обласних центрів «швидкої». Диспетчери визначатимуть потребу виїзду за викликом машини швидкої допомоги.

Читайте також: Екстренна медична допомога у Львові: коли «швидка» не мусить поспішати

Компанія ТОВ «Протекшн груп», згідно з даними Youcontrol, зареєстрована у Тернополі, основним видом діяльності якої є оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язана з ними діяльність. Основним власником фірми є Олесь Сірант..Позаторік фірма стала підрядником виконання робіт зі створення такого диспетчерського центру у Тернополі. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!