У Львові відремонтують спортивний майданчик ліцею «Сихівський»

3640 0
Тут буде футбольне поле, волейбольний і баскетбольний майданчики та бігові доріжки.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

На Сихові за 5,2 млн гривень відремонтують спортивний майданчик НВК «Школа-гімназія "Сихівська"». Переможцем відповідного тендеру стало ПП «Спортелітбуд», повідомляє на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з технічною документацією, тут мають облаштувати штучне футбольне поле розміром 53х33 метрів, ігровий спортивний майданчик (30х17 метрів) із суміжним баскетбольним та волейбольним майданчиком, бігові та пішохідні доріжки, гімнастичний майданчик та яму для стрибків.

Читайте також: У Львові відремонтують 6 спортивних майданчиків. Адреси

Також тут мають впорядкувати вуличне освітлення та водовідведення. Переможцем торгів стало ПП «Спортелітбуд», яке запропонувало за роботи 5,2 млн гривень. Після цього, якщо не виникне додаткових зауважень, з компанією підпишуть договір, де буде визначено план-графік робіт. Попередьно їх мають завершити до кінця року.

Нагадаємо, влітку завершили капітальний ремонт спортивного майданчика у СЗШ №83 на вулиці Івана Пулюя, 16.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!