У Львові відреставрують дах храму Святої Трійці за 1,5 млн грн

1698 0
Реставраційні роботи розпочалися ще минулого року.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

У Львові в 2018 році відбудеться реставрація даху храму Святої Трійці, на яку виділили 1,5 мільйони гривень. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ремонтні роботи у храмі св. Трійці розпочалися торік. Виконує роботи підрядна організація ПП "Володар-Маркет". Це єдина фірма, яка наважилася провести ремонт даху цього храму. Складність робіт у тому, що роботи виконують на висоті», – розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Вона додала, що цьогоріч буде продовжена реставрація церкви св. Миколая, Гарнізонного храму, церкви Параскеви П’ятниці та Вірменського собору. У 2018 році також розпочнуть ремонтні роботи в Домініканському соборі і в костелі св. Казимира, ремонт огорожі барокових садів храму св. Юра.

Читайте також: У Львові відремонтують сходи до церкви Марії Сніжної

Нагадаємо, раніше Кабмін ухвалив виділити на реставрацію та ремонт комунікацій собору святого Юра 20 млн грн. Також в Гарнізонному храмі Львова продовжились роботи з відновлення фресок.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!