У Львові водійка збила двох поліцейських

4132 0
Патрульні вважають, що жінка була в стані наркотичного сп’яніння.
фото: Патрульна поліція Львівської області

фото: Патрульна поліція Львівської області

Учора, 7 січня, близько 13:00 на вулиці Генерала Чупринки патрульні зупинили автомобіль Peugeot 208, який виїхав на трамвайну смугу зустрічного руху. На вимогу патрульного жінка-водій відмовилася пред’являти документи. Під час спілкування із порушницею, інспектори виявили у неї ознаки наркотичного сп’яніння, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Потім жінка навмисно наїхала спочатку на одного інспектора, якого від удару відкинуло убік, а тоді збила другого інспектора і повезла його на капоті. Провізши його по вулиці Генерала Чупринки, повернувши на вулицю Захаревича, а згодом на Котляревського – скинула патрульного з капоту і на великій швидкості покинула місце пригоди.

Читайте також: У Львові діє послуга таксі «Тверезий водій». Як це працює

Поліцейського забрала швидка. У нього діагностували забої, садна та перелом руки. Тим часом патрульні встановили кому належить автомобіль і виявили його в подвір’ї на вулиці Княгині Ольги з ушкодженням капоту та лівого дзеркала.

Особу громадянки також встановлено. Свідки вказали, що з автомобіля вибігла жінка і забігла у під’їзд. 26-річна жінка вже неодноразово порушувала правила дорожнього руху. На місці працювали слідчі. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!