У Львові волонтери збирають крупи для військових. Куди приносити?

2233 0
Кулінарний цех Ініціативної групи «Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» потребує круп для приготування святкових страв для військових. Про це волонтери повідомляють на сторінці у Facebook.
фото: missbagira, smachni-recepti.pp.ua, interfax, volynnews.com

фото: missbagira, smachni-recepti.pp.ua, interfax, volynnews.com

Волонтери звертаються до усіх небайдужи, хто бодай трохи може долучитися до приготування великодніх подарунків воякам. Найбільше волонтери потребують вівсянки та пшона.

«Допоможіть будь ласка! На кухні велика потреба у крупах: пшоно і вівсянка. Йдуть великі свята й дуже хочеться, аби наші захисники відчули домашнє тепло!», – зазначають волонтери у дописі на Facebook.

Приносити крупи можна за адресою: вул. Сербська 7, кв.4 (другий поверх) код на вхідних дверях 346. Кухня працює з 11:00 і до вечора. Перед візитом краще попередньо подзвонити за вказаним телефоном: 0960966026. Також каші прийматимуть у неділю на збірці біля пам'ятника Королю Данилу Галицькому.

Нагадаємо, нещодавно волонтери закликали львів’ян докластися до чистки, миття, нарізки та сушки овочів для сухих борщів.

Читайте також: (Не)пересічні львів’яни. Та, що не втомлюється допомагати

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!