У Львові вперше провели новорічну вечірку на площі Ринок. Фото

13220 2
Уперше цього року львів’яни та гості міста мали змогу зустріти прийдешній рік разом на площі Ринок.
фото: facebook.com/yarmaroklviv

фото: facebook.com/yarmaroklviv

Там із 23:00 години  31 грудня до 01:00 години 1 січня проходили святкування. Як розповіла Tvoemisto.tv арт-директорка компанії «Львівські ярмарки» Ольги Гренюх, упродовж зазначеного часу працював різдвяний ярмарок, музичний супровід забезпечував ді-джей, який, фактично, і став ведучим вечора.

Родзинкою святкування став 3D-мапінг на старовинних кам’яницях. Автором світлових інсталяцій став Альберт Врубель.

фото: facebook.com/yarmaroklviv

Читайте також:
3 Січня, 2017 14:06
Назар Саша, в кінці проекційного шоу мав бути зворотній відлік до нового року(по словам автора),але його не було,вот і вийшла нестиковочка що ніхто не зрозумів коли настав 2017 рік.Добре що ти вмієш логічно складати речення,та ображати людей які хоть щось стараються робити для таких невдячних людей як ти!!!
2 Січня, 2017 21:23
Саша Святкування на площі Ринок розчарувало... особливо провальним був дуже тугий ведучий "шоу-мен" котрий незміг докупи два логічних речення зліпити! Просто нездара! Ніхто і не зрозумів що пробило на годиннику 12! Ведучий мовчав, горів червоний вогник, усі легально розпивали алкоголь в центрі міста, далі розійшлись...
Це позор організаторам
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!