У Львові встановили меморіальну дошку хірургу Ігорю Геричу

4246 0
Учора, 24 листопада, відбулося відкриття меморіальної дошки пам’яті лікаря, доктора медичних наук, професора, завідувача кафедри хірургії № 1 ЛНМУ імені Данила Галицького, голови Львівського осередку Асоціації хірургів України, громадського діяча Ігоря Герича.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Автор роботи – скульптор, народний художник Василь Ярич.

Меморіальну дошку відкрили у травматологічному відділенні комунальної міської клінічні лікарні швидкої допомоги, біля кабінету хірурга, в якому Ігор Дионізович Герич працював.

Урочистість розпочалася з освячення меморіальної дошки. Рідні та колеги ділилися спогадами про Ігоря Герича. Для кожного з них він був другом та порадником, завжди зберігав позитивний настрій та вмів підтримати у важку мить.

Син Ігоря Герича – Гнат прокоментував: «Я не дуже схожий на батька, але кажуть що у нас однакова усмішка. Він був дуже позитивним. Напис на меморіальній дошці «Все буде добре» є символічним, це батькова улюблена фраза. Такий напис є найкращим вшануванням його пам’яті».

Ігор Герич помер 15 червня 2014 року від серцевого нападу.

Джерело: zik

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!