У Львові виділили земельну ділянку для підземного паркінгу на Петрушевича

2442 0
Попередня вартість будівництва становить 5 млн євро.
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

ЛКП «Львівавтодор» отримав земельну ділянку на площі Петрушевича під будівництво підземного паркінгу. Відповідне рішення ухвалили на пленарному засіданні Львівської міської ради сьогодні, 17 травня.

Площа відведеної ділянки становить 0,7015 га та належить до земель, що не перебувають у власності чи користуванні. Відтак, Львівавтодор є замовником робіт з будівництва підземного паркінгу на площі Петрушевича з реконструкцією наземного скверу. Після будівництва територія скверу має стати ширшою, за рахунок ліквідації наземних паркомісць.

Читайте також: Віллу на Уласа Самчука перетворять на готель. Візуалізація

Нагадаємо, у січні тижня Львівавтодор отримав дозвіл на виготовлення документації для будівництва підземного паркінгу на площі Перушевича. Раніше виконком Львівської міської ради затвердив детальний план території, обмеженої вулицями Шота Руставелі, Зеленою та площею Петрушевича. Як розповів головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, над паркінгом на 300 авто планують влаштувати громадський простір. За попередніми підрахунками, будівництво паркінгу коштуватиме щонайменше 5 млн євро. До будівництва планують залучити приватного інвестора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!