У Львові визначили місце, куди перенесуть ринок «Санта Барбара»

7204 1
У Львівській міській раді вже визначили ділянку в місті, куди планують перенести ринок «Санта Барбара», який знаходиться на Сихові.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Про це повідомила голова Сихівської районноїадміністрації Ірина Маруняк під час апаратної наради у міського голови Львова.

Читайте також: У Львові візьмуть черговий кредит для будівництва трамваю на Сихів

За її словами, було вирішено, що ринок перенесуть на вул. Антонича, напроти будинку №8. Там для цього передбачена ділянка площею 0,6 га.

Однак для того, щоб перенести ринок, ще має бути прийнято рішення на сесії Львівської міської ради. Найближче таке буде 17 грудня.

Нагадаємо, що на території, де зараз знаходиться ринок «Санта Барбара», мають прокласти колію та облаштувати кінцеву зупинку трамвайної лінії, яка з’єднає житловий масив Сихів з центром міста. Та до останнього не було вирішено місце, куди мають перенести ринок. Запропоновані міськими чиновниками ділянки не влаштовували підприємців, а ті, які хотіли торговці, не надавала міська рада.

Читайте також: У Львові за маршрутом трамваю на Сихів встановлять «розумні» світлофори

Тож попри обіцянки міського голови Львова Андрія Садового, що трамвай поїде ще в 2015 році, цьогоріч так і не вдалося цього досягти.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
9 Грудня, 2015 17:48
Пасажир Давно пора той щурятник знести !!! Як їх ще не закрили ? Там антисанітарія повна, продають з землі в болоті . Жах!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!