У Львові заборонили гральний бізнес

11382 0
У Львові перевірять усі заклади, де ймовірно є незаконний гральний бізнес, а також демонтують його вивіски.
Фото zik.ua

Фото zik.ua

У Львові заборонили гральний бізнес. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 21 грудня, під час засідання виконавчого комітету міста.

За словами директорки юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич, місто не має жодного впливу на діяльність грального бізнесу у Львові, а подібні заклади прикриваються вивісками «Національна лотерея».

Читайте також: Гральні заклади у Львові заборонили розміщувати поруч зі школами та медустановами

«Відповідні органи ніяк не реагують на подібні заклади. Європейська хартія місцевого самоврядування дозволяє нам прийняти таке рішення. Тому ми звертаємося до державних органів перевірити "Національні лотереї", розмістити біля таких закладів соціальну рекламу, що в цих закладах є гральний бізнес, а адміністративно-технічне управління повинне демонтувати вивіски у гральних закладах», — наголосила Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Поліція закликає львів'ян допомогти з викриттям грального бізнесу

Втім, представник «Національної лотереї» повідомив членам виконавчого комітету, що заклади мають відповідну ліцензію і не є гральним бізнесом. Тому попросив чиновників виключити «Національну лотерею» зі списку перевірок.

Департамент управління безпеки міста, громадські організації і представник «Національної лотереї» тепер мають створити робочу групу, розробити дорожні карти і перевірити всі заклади, де ймовірно є гральний бізнес, та заклади, які незаконно маскуються під «Національну лотерею».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!