У Львові поблизу аеропорту зведуть багатоквартирний житловий комплекс

15401 0
Двосекційний багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом зведуть на ділянках дачного кооперативу «Урожай», що на вул. Скнилівській.
Фото:Візуалізація житлового комплексу на Скнилівській.ЛМР

Фото:Візуалізація житлового комплексу на Скнилівській.ЛМР

У Львові, поблизу аеропорту збудують багатоквартирний житловий комплекс. 29 квітня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради видали містобудівні умови і обмеження на будівництво житла на вулиці Скнилівській.

Двосекційний багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом зведуть на дев’ятьох ділянках дачного кооперативу «Урожай», що на вул. Скнилівській. Містобудівні умови та обмеження на це будівництво видали ТзОВ «Скайфол Компані».

Ділянки, на яких зводитимуть житло входять у зону Г-2 – торгово-ділових зон відповідно до зонінгу Залізничного району. Комплекс буде розташований поблизу ринку «Південний», Скнилівського парку, та неподалік від аеропорту «Львів». 

Під час засідання міський голова Львова Андрій Садовий мав зауваження щодо кількості паркомісць, які передбачив забудовник. Він зазначив, що їх не достатньо. 

Також у містобудівних умовах та обмеженнях йдеться, що висота забудови не повинна перевищувати 31,8 метрів – це для першої, другої – 22,8 та 19,8 м. Загалом, ділянку забудують на майже 40%.

За інформацією із аналітичної системи YouControl, будівельна компанія ТзОВ «Скайфол Компані» зареєстрована 9 місяців тому, у липні 2020 року. Кінцевими бенефіціарними власниками є львів’яни Назарій Слюсарчук та Марта Дзера. Марта Дзера також є власницею частки в «Інвестиційно-девелоперській групі Екос»

Фото із презентації на засіданні виконкому ЛМР

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!