5-11 класи львівських шкіл через спалах коронавірусу вчитимуться онлайн

2921 0
Через спалах коронавірусу старшокласників у Львові відправляють на дистанційне навчання.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Із понеділка на два тижні старші класи школі Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання через новий спалах коронавірусу. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий за підсумками засідання комісії ТЕБ і НС сьогодні, 21 січня.

«Ситуація з коронавірусом є не просто загрозливою, а такої динаміки ми ще й Львові не бачили. Сьогодні станом на ранок 27 тисяч дітей не прийшли до школи. 10 тисяч хворих дітей, ще велика частина – на ізоляції. Тому, є прохання від вчительського середовища відправити на дистанційне навчання старшокласників, мова про 5-11 класи», – каже він.

Читайте також: Не знаю, як достукатись до людей, або Нам знову потрібен карантин

Також відправляють на дистанційне навчання все позашкілля, тобто гуртки, секціїї тощо. А вже з понеділка буде рішення комісії і щодо молодшої школи. 

Нагадаємо, через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина наразі на другому місці за захворюваністю серед областей. Через збільшення кількості хворих із коронавірусом Львівщина переходить у помаранчеву зону карантину.

Ольга Коваль

Відео Вікторії Савіцької


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!