У Львові запрацював оновлений паспортний сервіс. Розклад роботи, вартість

32077 0
20-го листопада у Львові відкрився оновлений Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс», який оформлюватиме щонайменше 500 закордонних паспортів на день.
Роман Балук/ZIK

Роман Балук/ZIK

Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» на першому поверсі «Головної пошти», що на вулиці Словацького, 1, розширили. Він зможе приймати щоденно до 500 осіб. Інформацію про відкриття Tvoemisto.tv підтвердили у Державному підприємстві «Документ». Оновлений центр працюватиме по буднях з 9:00 до 20:00. У суботу з 10:00 до 16:00.

Читайте також: Як і де оформити закордонний біометричний паспорт у Львові. Покрокова інструкція

Як йдеться на сайті підприємства, зробити закордонний паспорт тут можуть не лише жителі Львова, а й люди з інших районів та областей. Оформити паспорт, тобто здати необхідні документи, сфотографуватися й залишити свій електронний підпис та відбитки пальців можна буде на другому поверсі Головпоштамту на 18-ти робочих станціях, встановлених тут. А на  першому поверсі у 4 віконцях для видачі – забрати його.

«Така кількість місць обслуговування громадян, продумана логістика, технологія open space, а ще доволі велика площа Центру – 650 кв. метрів дозволить збільшити кількість клієнтів із 200 до 500 чоловік на день», – інформують на сайті.

Детальніше про перелік документів і вартість – за посиланням

 

Як повідомили Tvoemisto.tv у кол-центрі підприємства, оформлення термінового паспорта займе 1,5 місяця, нетермінового – три місяці. Скористатися системою перевірки готовності документів можна за посиланням.

Крім закордонного паспорта львів’яни, що зареєстровані у Галицькому районі міста, також можуть оформити у «Паспортному сервісі» новий паспорт у вигляді ID-картки. Також усі охочі мають можливість зробити тут договір страхування, довідку про несудимість, апостилювати будь-які документи, необхідні за кордоном.

Нагадаємо, наприкінці січня 2017-го року у Львові впроваджено електронну чергу для оформлення документів з електронним носієм – закордонного паспорта та ID-картки. Через посилений попит львів’яни зараз місяцями очікують на видачу паспортів, а дехто не може навіть зареєструватися та потрапити до онлайн-черги. У Головному управлінні ДМС у Львівській області роз’яснили, хто може звертатися, аби отримати закордонний біометричний паспорт поза чергою.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!