У Львові запустили новий тимчасовий автобусний маршрут до аеропорту

4529 0
Він курсуватиме до аеропорту від церкви Анни.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

У Львові запустили новий тимчасовий автобусний маршрут до Міжнародного аеропорту «Львів» та вулиці Захисників України, що біля церкви Св. Анни.

Схема руху: Аеропорт «Львів» – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Захисників України. У зворотному напрямку до аеропорту «Львів»: вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – Любінська – аеропорт «Львів».

Читайте також: Перехрестя на Бандери – Антоновича закривають для проїзду. Низка маршрутів змінюють рух

Нагадаємо, що через перекриття руху транспорту на перетинах вул. Героїв УПА – вул. С. Бандери та вул. Антоновича – вул. С. Бандери відбулися зміни у русі кількох маршрутів громадського транспорту. Зокрема, тролейбусний маршрут №29 призупинив роботу, об'єднавшись з маршрутами №22, 23А, 27 та 30 у єдиний тролейбусний маршрут №22, який курсує із «Автовокзалу» (вул. Стрийська) до університету ім. І. Франка.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!