У Львові затримали керівника громадської організації, який допомагав чоловікам покинути країну

4442 0
Він одержав від військовозобов'язаного чоловіка 700 доларів.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

У Львові затримали голову громадської організації, який допомагав чоловікам призовного віку незаконно виїхати за кордон. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Читайте також: Візова агенція зі Львова переправляла ухилянтів за кордон під виглядом волонтерів

«За даними слідства, мешканець Львова вимагав та одержав 700 доларів від військовозобов’язаного чоловіка за виготовлення документації для безперешкодного виїзду за кордон в умовах воєнного часу, зокрема, оформлення посвідчення волонтера громадської організації та сприяння у включенні до бази даних «Шлях», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України після передачі другої частини суми у розмірі 500 доларів.

Нагадаємо, що СБУ затримала двох мешканців Львівщини 25 та 45 років, старший з яких є керівником візової агенції. Чоловіки переправляли ухилянтів за кордон під виглядом волонтерів за 7 тисяч євро.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!