У Львові затримали крадіїв дощоприймачів

3231 0
Зловмисники розповіли, що таким чином хотіли заробити на життя.
Фото: прес-служба Патрульної поліції Львівської області

Фото: прес-служба Патрульної поліції Львівської області

Сьогодні вночі у Львові патрульні поліцейські затримали подружжя, яке викрадало дощоприймачі поблизу Стрийського парку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Як йдеться у повідомленні, приблизно о 1:30 ночі  патрульні отримали виклик, що на вулиці Уласа Самчука невідомі знімають водостічні решітки та переносять їх у авто моделі Nissan Primastar. Жінка також зазначила номерні знаки автомобіля і пошкодження поруч із ними.

Читайте також: Куди звертатися, аби почистили дощоприймачі біля вашого будинку

«Біля консульства виявили даний автомобіль. Патрульні попросили показати вміст салону, де виявили три дощоприймачі. Подружжя повідомило, що таким чином хотіли заробити собі на життя», — інформують у поліції.

Поблизу входу у Стрийський парк патрульні виявили ями, з яких зняли решітки. На піску лишилися характерні відбитки від протекторів гуми автомобіля і підошви жіночого взуття, які співпадали із взуттям пасажирки.

Читайте також: Львів відмовляється від піскосуміші

Нагадаємо, у Львові почастішали випадки крадіжок дощоприймачів. Зокрема за перших 15 днів травня викрали 132 решітки. Щоб уберегти решітки дощоприймачів на вулицях Львова від вандалів, у міськраді вирішили купувати нові решітки з антивандальною конструкцією або з матеріалів, нецікавих для злодіїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!