У Львові завершують ремонт вулиці Франка. Коли відкриють для проїзду?

3124 0
За інформацією ЛКП «Львівавтодор», ремонтні роботи на вул. Франка вже практично завершені. На сьогодні там ще виконують роботи з відновлення бокових з’їздів.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

«Доробляємо останні роботи і дорога буде відстоюватись, відповідно до технології. Для проїзду вулиця Франка біля Стрийського ринку буде відкрита до 12 липня»,  – зазначили у ЛКП «Львівавтодор». Відтак автобусні марштури, зокрема №3а, курсуватимуть за звичним маршрутом. Також рух відновить тролейбус № 25.

Нагадаємо, ремонт вул.І. Франка з заміною трамвайних колій проводили на ділянці від вул.Мушака до вул.Стрийської. Ці роботи фінансувались з міського бюджету Львова.

Нагадаємо, 30 червня на ремонт закрили вул.Котляревського на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул.Нечуя-Левицького та вул.Нечуя-Левицького на ділянці від вул.Котляревського до вул.Ак.Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вул.Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вул.Золочівської. Також вже розпочалися ремонтні роботи на вул.Садовій. У зв’язку з цим внесено зміни у рух громадського транспорту, що тут курсує.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!