У Львові збудують спортзал біля церкви і торговий центр

5184 0
Виконком прийняв 7 рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Сьогодні, 21 липня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли 7 рішень про затвердження містобудівних умов та обмежень.

Так, прийнято такі рішення:

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво Релігійним управлінням монастирів Салезіанського згромадження Східного обряду в Україні Української греко-католицької Церкви навчально-ремонтного корпусу зі спортзалом на території центру ім. св. Івана Боско на вул. Дорога Кривчицька, 19.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Збирко О. І. дворівневого паркінгу на вул. С. Боткіна – вул. Л. Перфецького.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Лучишиним Ю. Я. нежитлової будівлі з розширенням шляхом прибудови на вул. Володимира Великого, 107-А. 15.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Девелопленд Груп» торгово-громадського комплексу на вул. Стрийській – вул. І. Чмоли зі знесенням наявних будівель.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Компанія ВЕЕМ-Металавтопром» виробничої будівлі на вул. Зеленій, 149-Г зі знесенням існуючого металевого навісу.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію корпусу № 3 на головному підприємстві ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» на вул. Ткацькій, 10 шляхом прибудови венткамери.

·        Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію корпусу № 3 на головному підприємстві ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» на вул. Ткацькій, 10 шляхом прибудови для рекуперації тепла з вафельних пічок.
 

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

Також прийняли одне рішення «Про відмову у наданні містобудівних умов та обмежень гр. Шишакову М. Ю. на реконструкцію з розширенням квартири № 5 на вул. Ю. Федьковича, 39 шляхом влаштування консольного балкону».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!