У Львові збудують новий житловий квартал із підземним паркінгом

7327 0
У багатоповерхівках планують облаштувати 344 квартири. Загальна кількість паркомісць – 316.
Візуалізація

Візуалізація

У Львові збудують житловий квартал з вбудованими приміщеннями громадського призначення і підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив виконавчий комітет ЛМР на засіданні 21 березня.

Нове будівництво з’явиться у житловому мікрорайоні «Збоїща» на вул. Миколайчука. Висота будинків не повинна перевищувати 7 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50 %. У багатоповерхівках планують облаштувати 344 квартири. Загальна кількість паркомісць – 316.

Читайте також: Апарт-готель, ЖК і офіси. Що дозволила збудувати міськрада з початку року у двох районах Львова

«Ми отримали два листи від заявників. Вони готові покращувати інфраструкутуру району, передбачених пайових внесків, які діяли в попередні періоди. Також вони готові передбачити місця для денного перебування дітей у перших поверхах будинків і за власний кошт прокласти дорогу», – сказав під час засідання виконкому головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови та обмеження з правками отримала компанія ТзОВ «Леополіс Сіті Девелопмент». За даними YouControl, компанія зареєстрована у Львові. Кінцевими бенефіціарами є львів'янин Василь Левицький та франківчанин Олександр Островський.

Нагадаємо, що поблизу на вулиці Миколайчука збудують житловий комплекс та центр реабілітації «Незламні». Переможця архітектурного конкурсу на будівництво ЖК обрали у січні цього року. На першому етапі у новозбудованому комплексі проживатимуть люди, які проходять реабілітацію у Львові. Крім того, у квітні у Львові планують відкрити новий корпус реабілітаційного центру «Незламні».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!