Завтра у Львові збиратимуть кошти на допомогу бійцям АТО. Як долучитися

1821 0
Охочих допомогти запрошують на польову кухню кримської громади Львова.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

В неділю, 15-го жовтня, у Львові влаштують благодійний збір коштів для підтримки бійців АТО.  Спільнота "Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів" збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та "сухих" борщів. Про це йдеться на сторінці спільноти у Facebook.

Кримська громада Львова облаштує польову кухню, де приготують татарський плов у казані. Волонтери продаватимуть випічку, каву та чай. Також під час збірки НМ, можна буде придбати оригінальні сувеніри ручної роботи.

Читайте також: Боротьба за свободу вимагає крові найкращих людей

"Чекаємо всіх, хто в той, чи інший спосіб пройшов цей шлях з нами, з країною, з українськими Воїнами", – йдеться у повідомленні.

Ярмарок під назвою "Недільна волонтерська Збірка НМ" почнеться о 13:00 на площі Галицькій біля пам'ятника Королю Данилу, а також біля Гарнізонного храму Петра і Павла.



 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!