У Львові збирають кошти на лікування 5-річного Олеся Патера. Як долучитись

3448 0
На операцію хлопчику необхідно зібрати 130 тисяч доларів.
Фото: Фейсбук-сторінка Юрія Патера

Фото: Фейсбук-сторінка Юрія Патера

5-річному львів’янину Олесю Патеру, який хворіє на рідкісне захворювання моя-моя (ураження судин головного мозку) необхідна термінова операція на судинах. Допомагти хлопчику можуть у швейцірській клініці. Проте вартість операції складає 130 тисяч доларів.

Хлопчик уже переніс інсульт. Усіх небайдужих просять долучитися до збору коштів або взяти участь у благодійному марафоні, який триватиме до 20-го січня 2018 року.

Умови участі у марафоні:

Учасники мають 3 дні, щоб відзняти відео, на якому вони виконують різдвяну коляду і поширити його у групі проекту.

У коментарях до відео залишити фото або скан чеку перерахованих коштів та передати завдання наступним трьом учасникам. Фінал проекту відбудеться 20 січня у Львівській філармонії у концертному залі імені С. Людкевича.

Також допомогти зібрати кошти на лікування Олеся Патера на концертах хорової капели Дударик у кінотеатрі Довженка 17, 18 та 19 грудня, де будуть розміщені спеціальні благодійні скриньки.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк
4731 2191 0856 0271
Отримувач Патер Анастасія (мама Олеся)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!