У Львові змінять схему руху автобусів №5а та №47а

8865 1
Автобуси почнуть їздити на новими маршрутами з 12 січня.
Фото: Андрій Василюк / alltransua.com

Фото: Андрій Василюк / alltransua.com

Із 12 січня автобуси №5а та №47а курсуватимуть за зміненими схемами руху, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

«Автобус №47а курсуватиме з просп. Червоної Калини до пл. Різні. Натомість маршрут №5а продовжать до станції Підзамче», — розповів директор комунального «АТП-1» Орест Хамула.

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv речниця ЛК «АТП-1» Ірина Рєвунова, автобус №47а з наявною схемою руху є економічно недоцільним.

«47а мало заповнений на ділянці від Різні до Підзамче і у такому варіанті виявився економічно недоцільним. Але, аби все-таки на Підзамче курсували великі автобуси, вирішили пустити туди 5а», — розповіла Ірина Рєвунова.

Читайте також: Як планують змінити львівський транспорт. Інфографіка

Водночас, на маршрут №5а додадуть ще два автобуси. Він сполучає Винники з центром міста. На ньому курсувало 6 автобусів великого класу, які запустили разом із шатл-басом по Винниках 9 жовтня. До цього тут їздили автобуси шість автобусів ЧАЗ та ЛАЗ.

На маршруті №47а курсувало 13 автобусів великого класу. Раніше він їздив до пл. Різні, втім із 12 листопада його продовжили до Підзамче.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
5 Січня, 2019 12:18
Пітер Блад Дивне і цілком не продумане рішення! То з Винник треба 5а добиратися саме до ст. Підзамче? А Сихову, вул.Зеленій, Пасічні, Личаківській - не треба? Бачу у цих змінах нахабну руку львівських садо-немічників! Але ВСЕ ТАК НЕ БУДЕ!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!